Vem vill du höra i TALET podcast 2021?

 

NU ÄR DET DAGS att nominera talarna inför sommaren 2021!

I det här formuläret kan du nominera dig själv eller någon du tycker skulle passa bra som talare. Att vara talare innebär att hålla ett tal på 20 minuter och att vara med i ett eftersnack med en samtalsledare. Vi eftersträvar en bred uppslutning av olika perspektiv och uppmuntrar personer från olika delar av Sverige, med olika erfarenheter att nomineras!

Vem som helst är välkommen att lämna en nominering av sig själv eller någon annan. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Exempel på berättelser eller erfarenheter kan vara ett minne, en dröm, ett engagemang som ligger dig nära hjärtat, en upplevelse eller din passion för ett intresse eller hobby. Bara fantasin sätter gränsen för din verklighetsbaserade berättelse!

TALET är en podd med berättelser om drömmar, sorg, hopp och brinnande engagemang. Varje avsnitt följs upp med ett eftersnack. Sommaren 2020 handlade talen om drömmar som ska bli sanna, om kampen som måste fortsätta och om sorgen som bärs av många. Vi fick lyssna till fem talare. I år blir TALET större och vi släpper åtta tal!

Vi som står bakom TALET är StreetGäris och ABF. Podden produceras av Soundtelling. Du hittar TALET där poddar finns. Läs mer om TALET här: https://streetgaris.se/om-oss/talet/

Du kan nominera fram till den 28 februari 2021. Urval görs veckan efter.

För att nominera dig själv eller någon annan måste dessa kriterier uppfyllas:

* Den nominerade ska ha möjlighet att spela in sitt tal under maj 2021
* Den nominerade ska ha möjlighet att gå en förberedande studiecirkel v. 10-11 (kvällstid på distans)