Bli medlem

StreetGäris är en religiöst och partipolitiskt obunden ideell förening. Vi är en intersektionell organisation för kvinnor och icke-binära. Som medlemmar antas kvinnor och icke-binära som har erlagt medlemsavgift till föreningen och som delar föreningens värdegrund och stadgar. 

Medlemskap

Som medlem i StreetGäris ska du dela vår värdegrund och stadgar. Ansökan om medlemskap i föreningen ställs till styrelsen skriftligen via ett formulär. Medlemskapet är ettårigt och ska förnyas varje år.

Medlemsavgiften är 75 kronor. 

 

Så här hanterar vi dina personuppgifter

Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Vi behandlar inte dina personuppgifter i större utsträckning än vad som är nödvändigt utifrån vårt ändamål. Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att StreetGäris får behandla de personuppgifter som du anger. De uppgifter du anger i detta formulär hamnar i vårt medlemsregister. Ett medlemsregister är en lista över dem som är medlemmar i föreningen. Som förening får vi registrera uppgifter om namn, födelsedata, adress, telefonnummer, förtroendeposter och andra liknande uppgifter som behövs för föreningens administration, enligt någon av de sex rättsliga grunderna i GDPR.

Har du frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter kan du höra av dig till [email protected]

Stötta StreetGäris

 

Tycker du att vi gör ett viktigt arbete? Hjälp oss att fortsätta genom att swisha 1234866943