Kontakta oss

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss

2 + 11 =

Styrelse

MANEL RODRICK
Ordförande

Manel drivs av frågor kring jämlikhet och arbetar dagligen som studie- och yrkesvägledare. Hon träffade StreetGäris första gången i Almedalen 2017 och blev invald i styrelsen året efter. Utöver sitt styrelseuppdrag engagerar sig Manel på olika sätt i Järvaområdet, bla genom entreprenörskap och i att skapa möjligheter för unga.

MALIHA KHAN
Vice ordförande

Maliha har suttit i styrelsen sedan 2018. Hon har arbetat med projektledning och verksamhetsutveckling både kommunalt och i civilsamhället med fokus på barn och unga. Hon är statsvetare i grunden med lång erfarenhet inom socialt arbete och föreningsutveckling. Maliha brinner för mänskliga rättigheter, antirasism och barns rättigheter. 

KATARINA ANDERSSON
Sekreterare

Katarina arbetar i dagsläget som utredare och är kulturvetare/kulturhistoriker. Hon har erfarenhet inom offentlig förvaltning och har även en bakgrund i kulturpolitik som politisk sekteterare. Katarina älskar att vara barnslig, strukturera upp saker och hänga runt i kreativa sammanhang. Katarina har suttit i styrelsen sedan 2019.

MONA NECHMA
Ledamot

Mona är en folkbildare i själen med särskilt engagemang för antirasism och jämställdhet. Hon har tidigare arbetat med olika former av demokratistärkande verksamheter i civilsamhället, både genom verksamhetsutveckling och projektledning. Mona är lärare och religionsvetare i grunden och har suttit i styrelsen sedan 2019.

CECILIA ESTAY
Ledamot

Cecilia arbetar som bibliotekassistent i norra Botkyrka och studerar till socialantropolog. Hon är till vardags aktiv inom kvinno- och ungdomsorganisationer i Botkyrka kommun. Cecilia drivs av frågor som antirasism och mänskliga rättigheter och vill skapa möjligheter för unga vuxna i förorten.

Valberedning

RONAK MI
Valberedning

Ronak är en av medgrundarna till föreningen StreetGäris. Hon är journalist i grunden och arbetar idag som politisk sekreterare. Hon drivs av frågor som rör mänskliga rättigheter, feminism och demokrati. Och brinner lite extra för litteratur och kultur.

NAJMA MOHAMED
Valberedning

Najma arbetar som rektor och är statsvetare. Hon tycker att det är spännande att arbeta med ledarskap och organisationsstruktur. Najma har länge engagerat sig i civilsamhället. Hon har haft flera ledande roller och fokuserat på ungdomsinflytande och demokratifrågor.