Kontakta oss

Fyll i formuläret för att kontakta oss

6 + 4 =

Styrelse

MANEL RODRICK
Ordförande

Manel drivs av frågor kring jämlikhet och arbetar dagligen som studie- och yrkesvägledare. Hon träffade StreetGäris första gången i Almedalen 2017 och blev invald i styrelsen året efter. 

MALIHA KHAN
Vice ordförande

Maliha är statsvetare i grunden med lång erfarenhet inom socialt arbete och föreningsutveckling. Hon brinner antirasism och barns rättigheter. Maliha har suttit i styrelsen sedan 2018. 

MONA NECHMA
Ledamot

Mona är en folkbildare i själen med särskilt engagemang för antirasism och jämställdhet.  Mona är lärare och religionsvetare i grunden och har suttit i styrelsen sedan 2019.

FATEMA VANAT
Ledamot

Fatema är socionom som brinner för utvecklingsarbete. Hon har sitt ideella engagemang i frågor som rör jämlikhet, rättighetsfrågor och migration. Fatema har suttit i styrelsen sedan 2021.

ANNI LEON
Ledamot

Anni är konstnärlig bildpedagog och trebarns mamma. Hon pratar fyra språk flytande och brinner för att tillsammans med andra förändra världen. Anni har suttit i styrelsen sedan 2021.

ELENA EKSTRÖM
Ledamot

Elena är grundare av och VD på hållbara varumärket Bukvy och mamma till två mini-Gäris. Elena brinner för kvinnligt företagande och hållbart mode. Elena har suttit i styrelsen sedan 2021.

AZAR NIKBAKHT
Ledamot

Azar har länge organiserat sig inom civilsamhället. Hon brinner särskilt för migranter, kvinnor och hbtqi-personers rättigheter. Azar är en engagerad jurist och har suttit i styrelsen sedan 2021.

Valberedning

SEINAB HILOWLE
Valberedning

Seinab arbetar med öka ungas demokratiska inkludering. Hon är statsvetare och gillar att förenkla politik så det blir förståeligt och engagerar till aktion. 

KATARINA ANDERSSON
Valberedning

Katarina är kulturvetare/kulturhistoriker. Hon älskar att vara barnslig, strukturera upp saker och hänga runt i kreativa sammanhang.

Admins

MARAM VIKARD
Admin

Maram är ny i föreningen och administrerar StreetGäris nätverk. Hon har tidigare arbetat med frågor som rör unga, etnicifierade hbtq-personer. Idag är hon snart färdig gymnasielärare i samhällskunskap och historia.

EMELIE HEMLIN
Admin

Emelie administrerar StreetGäris nätverk. Hon jobbar med social stadsutveckling och trygghetsinsatser. Hjärtat ligger hos ungas psykiska hälsa, hur man tar sig an stigmat kring att få prata om hur man mår.