Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss?

För frågor om ekonomi eller fakturering: [email protected]
 
För frågor gällande vårat nätverk: [email protected]
 
För att komma i kontakt med valberedningen: [email protected]
 
För alla andra förfrågningar, press eller information: [email protected]

Styrelse

MANEL RODRICK
Ordförande

Manel drivs av frågor kring jämlikhet och arbetar dagligen som studie- och yrkesvägledare. Hon träffade StreetGäris första gången i Almedalen 2017 och blev invald i styrelsen året efter.

MALIHA KHAN
Vice ordförande

Maliha är statsvetare i grunden med lång erfarenhet inom socialt arbete och föreningsutveckling. Hon brinner antirasism och barns rättigheter. Maliha har suttit i styrelsen sedan 2018.

MONA NECHMA

Mona är en folkbildare i själen med särskilt engagemang för antirasism och jämställdhet.  Mona är lärare och religionsvetare i grunden och har suttit i styrelsen sedan 2019.

FATEMA VANAT

Fatema är socionom som brinner för utvecklingsarbete. Hon har sitt ideella engagemang i frågor som rör rättighetsfrågor och migration. Fatema har suttit i styrelsen sedan 2021.

ELENA EKSTRÖM

Elena är grundare av och VD på hållbara varumärket Bukvy och mamma till två mini-Gäris. Elena brinner för kvinnligt företagande och hållbart mode. Elena har suttit i styrelsen sedan 2021.

AZAR NIKBAKHT

Azar har länge organiserat sig inom civilsamhället. Hon brinner särskilt för migranter, kvinnor och hbtqi-personers rättigheter. Azar är en engagerad jurist och har suttit i styrelsen sedan 2021.

Nätverkets admins

MARAM VIKARD
Admin

Maram har tidigare arbetat med frågor som rör unga, etnicifierade hbtq-personer. Idag är hon snart färdig gymnasielärare i samhälle och historia.

EMELIE HEMLIN
Admin

Emelie jobbar med social stadsutveckling. Hjärtat ligger hos ungas psykiska hälsa och hur man tar sig an stigmat att få prata om hur man mår.

NOMENA AALTO
Admin

Nomena brinner för hbtqia+personers rättigheter, antirasism och klassfrågor. Den pluggar till journalist och tror starkt på folkbildning och är stolt över att vara en del av StreetGäris förändringsarbete.

SANNA BERGMAN
Admin

Sanna är doktorand i socialt arbete med intresse för organisationsforskning och organisering av välfärd. Hon har ett särskilt engagemang för en jämställd musikbransch. 

Valberedning

SEINAB HILOWLE
Valberedning

Seinab arbetar med öka ungas demokratiska inkludering. Hon är statsvetare och gillar att förenkla politik så det blir förståeligt och skapar aktion.

KATARINA ANDERSSON
Valberedning

Katarina är kulturvetare och kulturhistoriker. Hon älskar att vara barnslig, strukturera upp saker och hänga runt i kreativa sammanhang.

Stötta StreetGäris

 

Tycker du att vi gör ett viktigt arbete? Hjälp oss att fortsätta genom att swisha 1234866943!