Låt oss ta tillbaka tjejtidningarna!

 

Nu släpper StreetGäris en engångsutgåva av ett feministiskt magazine – en hyllning till tio år av feministisk kamp!

StreetGäris 10-års magazine är fyllt med skarpa feministiska och antirasistiska analyser och pricksäkra quiz och listor. I magazinet får du inspiration till din feministiska kamp nu när vi behöver den som mest, du får veta hur mycket av en Karen du EGENTLIGEN är och vi tar tillbaka betydelsen av vad ett Jimmie moment faktiskt är – självklart genom ett gult och blått bingo! Du får följa med på en resa genom StreetGäris 10 år och för att göra magazinet relevant i vår samtid hittar du en guide för selfcare, ditt 2023 års feministiska horoskop och mycket, mycket mer.

I magazinet får du skarpa feministiska och antirasistiska analyser av: Anna Waara, Noor Nassef, Anna Ardin, GALDEM A TALK, Lina Muktar Mohageb, Maimuna Abdullahi, Paulina de los Reyes, Reclaim Pride, America Vera Zavala, Sara Bessa, Signe Krantz, Fatema Vanat, Maliha Khan, Internationella kvinnoförbundet för fred och frihet (IKFF)

Den 8 mars kommer du kunna köpa dig ett exklusivt exemplar av StreetGäris feministiska magazine till specialpris! Men det går redan nu att beställa.

Plats: Kulturhuset stadsteatern (Studion, ingång mittemot fontänen)

Dag: 8 mars

Tid: 19.00 (programmet börjar 19.30)

BiljettGratis, men du måste registrera din biljett här!